Loading...
Bel me terug

Het zijn puur houten vloeren dat bij ons blinkt

houten vloer natuurlijk houtHouten vloer/natuurlijk hout Wij zijn Brand en Rutger Boeve. We beschikken over jarenlange ervaring in de hout en vloerenbranche en zijn besmet met het ‘hout-virus’. We mogen onszelf experts noemen op het gebied van houten vloeren.

We hebben onze kennis, vakmanschap en expertise gebundeld en werken vol passie vanuit onze winkel in Horst, bij Harderwijk. Vanuit dit pittoreske vissersstadje leveren we vloeren van elke houtsoort door heel Nederland. Het hout kan afhankelijk van uw wensen door ons op verschillende manieren gelegd en bewerkt worden. Kenmerkend voor Natuurlijk hout is dat wij hoge kwaliteit leveren ( dikke planken en goed kwalitatief hout)tegen lage prijzen met CBW garantie. Kortom onze vloeren maken uw huis een thuis.

Wat ons eveneens typeert dat we de liefde voor het vak ook uitstralen. Wij blijven continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van vloeren; pvc, laminaat, kurk en uiteraard houten vloeren. Naast het feit dat we service hoog in het vaandel hebben staan, gaan we net een stapje verder. Zo is de keuze in houtsoorten, wijze van leggen en afwerking bij ons eindeloos. Heeft u moeite om de juiste vloer te kiezen? Wij maken de keuze voor u eenvoudiger door u op professionele wijze te begeleiden bij het vinden van de perfecte vloer. In een paar stappen weten wij wat de beste vloer en afwerking voor u is.

Om u alvast op weg te helpen vindt u op onze website uitgebreide informatie over de vloeren.

offerte houten vloer

Bij het kopje offerte kunt u een persoonlijk investeringsvoorstel/overzicht opvragen (zie voorbeeld). Mocht u na het lezen van alle informatie nog vragen hebben, schroom dan niet en neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Onze vloeren maken uw huis een thuis!

Wij leveren ook in de provincies Noord-Holland, Limburg & Flevoland. En ook in de steden Zwanenburg, Meerveld & Amersfoort.

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 92 individuele klant beoordelingen op 5-sterrenspecialist