Loading...
Bel me terug

Het zijn puur houten vloeren dat bij ons blinkt

Houten vloer/natuurlijk hout Met een schat aan ervaring in de hout- en vloerenbranche en gedreven door een passie voor hout, beschouwen wij onszelf als een expert op het gebied van houten vloeren.

Natuurlijk hout Natuurlijk Boeve

Onze kennis en vakmanschap hebben we gebundeld en vanuit onze winkel in Horst, bij Harderwijk, werken wij met volle toewijding. Vanuit dit charmante vissersstadje leveren we vloeren van elke houtsoort door heel Nederland. Het hout kan op verschillende manieren gelegd en bewerkt worden, afhankelijk van uw wensen. Bij Natuurlijk Hout staat kwaliteit hoog in het vaandel; we bieden dikke planken van hoogwaardig hout tegen betaalbare prijzen, mèt CBW-garantie. En ook geschikt voor op vloerverwarming. Onze vloeren geven uw huis karakter en warmte.

Duurzaamheid is voor ons van essentieel belang. We streven ernaar om milieuvriendelijke materialen te gebruiken en te werken volgens duurzame productiemethoden, zodat onze vloeren niet alleen lang meegaan, maar ook bijdragen aan een betere wereld.

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan het vak. Wij blijven voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van vloeren; van pvc en laminaat tot kurk en natuurlijk hout. De keuze in houtsoorten, legmethoden en afwerkingen is bij ons eindeloos. Heeft u moeite om de juiste vloer te kiezen? We helpen u graag met professioneel advies om de perfecte vloer te vinden die past bij uw behoeften en smaak.

Voorbeeld offerte

Op onze website vindt u uitgebreide informatie over onze vloeren. Onder het kopje offerte kunt u een persoonlijk aanbod aanvragen. We streven ernaar u binnen 2 werkdagen een transparante offerte toe te sturen. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen? Aarzel dan niet en neem gerust contact op. We staan graag voor u klaar.

Met onze vloeren maken we van uw huis een thuis

Wij leveren ook in de provincies Utrecht, Overijssel & Zuid-Holland. En ook in de steden Hoevelaken, Maartensdijk & Leidsche Rijn.

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 96 individuele klant beoordelingen op 5-sterrenspecialist