Loading...
Deze site maakt o.a. gebruik van social media websites. Deze sites kunnen cookies gebruiken waar wij geen controle op hebben. Wettelijk zijn wij verplicht hier toestemming voor te vragen. Klik hiernaast op accepteren als u gebruik wilt maken van alle mogelijkheden. Lees hier meer over cookies.
slider image
Bel me terug

Aanbiedingen

Kurk vloer soorten

  • Echt creatief met kurk? Dat kan met traditionele plakkurk vloeren. De Prime Cork Collectie vormt de basis voor alle design kurk vloeren. De mogelijkheden om een unieke, op maat gesneden vloer te creëren zijn ongekend. Uw vloer zoals u hem wenst!

  • Natuurlijke eenvoud vloeren met net dat beetje extra. Wel de eigenschappen van een zwevende kurk vloer, maar dan met de creatieve vrijheid van ongelakte kurk: bepaal uw eigen kleur. Ook geeft deze ongelakte zwevende kurk vloer u de mogelijkheid tot het aanbrengen van facetranden en/of ornamenten.

  • De eenvoudigste manier om van de natuur te genieten. Makkelijker wordt het niet: kant-en-klaar afgelakte zwevende kurkvloeren met ingebouwde geluidsreductie, veerkracht en comfort.