Loading...
Bel me terug

Traprenovatie hout, laminaat en pvc

Wij merken dat er steeds meer vraag is naar traprenovatie. Wat ons betreft een terechte vraag, want bij een mooi interieur hoort ook een verzorgde trap! Bij de renovatie maken we gebruik van overzet treden.

Men kiest vaak voor het bekleden met hout vanwege de kwaliteiten van het product, evenals de huiselijke sfeer die hout geeft. Populaire houtsoorten zijn Eiken, Noten, Mahonie, Essen en Beuken waarbij Eiken met stip op 1 staat. Vervolgens kunt u keuze maken voor de gewenste kleur, een hoogwaardige kleurolie waarmee de trap wordt afgewerkt. Gebruik nooit een was! Dit in verband met uitglijdgevaar.

Een traprenovatie van hout is zeer sterk en slijtvast. Waar u wel rekening mee dient te houden is dat een traprenovatie van hout prijziger is dan laminaat, periodiek onderhoud nodig is en dat er kans is op kraken vanwege de werking van het hout.

Wij bieden een samengestelde trede die bestaat uit watervast multiplex met hierop verlijmd een toplaag van het gekozen hout. De voorzijde van de trede is standaard voorzien van een neuslijst in hetzelfde hout als de trede. De treden worden bij u thuis op maat gezaagd maar omdat dit buiten kan gebeuren ondervindt u binnen geen geluidshinder en stof. Belangrijk is dat u uw oude trapbekleding verwijdert. Uw nieuwe treden worden met een hoogwaardige lijm verlijmd en hiervoor dient de ondergrond schoon en vlak te zijn.

Kiest u voor een traprenovatie van hout, heeft u tevens nog het volgende om over na te denken:

  • Met of zonder beklede zijkanten
  • Met of zonder beklede stootborden
  • Antislipprofiel
  • RVS trapleuning
  • RVS trapleuning met LED verlichting
  • Laten leggen of zelf aan de slag gaan

Enkele voorbeelden van beklede zijkanten, stootborden, antislipprofielen en trapleuningen kunt u vinden bij onderstaande foto’s. Voor advies betreffende het laten leggen of zelf aan de slag gaan staan we u graag te woord.

Wij bieden dus verschillende manieren aan om uw trap te renoveren, al vanaf € 700,-. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de vorm trap (wentel, open, recht), het aantal treden, houtsoort, de afwerking en eventuele extra’s.

Uiteraard kunt u voor vragen bij ons terecht. Tevens is het mogelijk om direct een gespecificeerde offerte aan te vragen.

Wij leveren ook in de provincies Noord-Holland, Limburg & Flevoland. En ook in de steden Horst, Geuzenveld-Slotermeer & Leusden.

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 94 individuele klant beoordelingen op 5-sterrenspecialist