Loading...

Hongaarse punt

Bel me terug

De bekendste patroonvloer is de Eiken visgraat parket vloer. De Visgraat was een van de eerste patroonvloeren en ligt bij veel mensen thuis, omdat een Eiken parket Visgraat vloer tijdloos is en zich naadloos aanpast bij elk interieur. in een grote ruimte kan een Eiken Visgraat vloer wat druk overkomen door de asymmetrische patroon.

Op het eerste oog zou je niet zeggen dag de Eiken Visgraat vloer veel verschilt van de Eiken Hongaarse punt. Toch zit er zeker verschil in. Bij een Eiken visgraat parket vloer liggen de groeven trapsgewijs en bij een Eiken Hongaarse punt parketvloer liggen de bovenste punten naar elkaar. De Hongaarse punt vloer kan in 45° gelegd, ook de Chevron vloer genoemd, of in 60°, ook wel de sergeantstreep genoemd, deze oogt wat rustiger dan de Eiken parket visgraat vloer.

Met de Eiken Hongaarse punt parketvloer krijgt de ruimte een warm, uitdagend en unieke uitstraling en onderscheid zich van de Eiken Visgraat vloer. De Eiken Hongaarse punt is net als de visgraat vloer een tijdloze vloer. Of je nu voor een moderne of een retro uitstraling gaat, de Hongaarse parketvloer past overal goed bij!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een Tapis houten vloer

De Eiken Hongaarse punt parketvloer kan ook in een Tropische houtsoort, in een Massieve Tapis plank of in een Lamelparket gemaakt worden. Zo is er voor iedere smaak en ruimte de juiste Parketvloer.

Eiken vloeren kunnen in vele kleuren olie afgewerkt worden, zijn duurzaam en milieu vriendelijk. Eiken vloeren hebben een levensduur van gemiddeld 60 jaar.

Een Hongaarse punt parketvloer leg je niet zo maar even, dit moet echt wel door een vakman gebeuren. Maar dan heb je ook zeker een vloer voor het leven.

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 94 individuele klant beoordelingen op 5-sterrenspecialist