Loading...
Bel me terug

Traprenovatie laminaat

Wij merken dat er steeds meer vraag is naar traprenovatie. Wat ons betreft een terechte vraag, want bij een mooi interieur hoort ook een verzorgde trap! Bij de renovatie maken we gebruik van overzet treden.

Qua uiterlijk heeft laminaat veel overeenkomsten met hout, echter is uw trap (laten) bekleden met laminaat een voordeligere optie. Laminaat heeft een toplaag van kunststof die ervoor zorgt dat deze overzet treden minimaal onderhoud nodig hebben en slijtvast zijn. Naast de genoemde voordelen dient u rekening te houden met het feit dat een traprenovatie van laminaat lastig te repareren is. U heeft een uitgebreide keuze aan kleuren en modellen!

Wij bieden een samengestelde trede van in totaal 10 mm dik. De trede bestaat uit een koppel van 9 mm HDF met een toplaag van 1 mm melamine. De voorzijde van de trede is standaard voorzien van een neuslijst in hetzelfde materiaal als de trede. Belangrijk is dat u uw oude trapbekleding verwijdert. Uw nieuwe treden worden met een hoogwaardige lijm verlijmd en hiervoor dient de ondergrond schoon en vlak te zijn.

Kiest u voor een traprenovatie van laminaat, heeft u tevens nog het volgende om over na te denken:

  • Met of zonder beklede zijkanten
  • Met of zonder beklede stootborden
  • Antislipprofiel
  • RVS trapleuning
  • RVS trapleuning met LED verlichting
  • Laten leggen of zelf aan de slag gaan.

Enkele voorbeelden van beklede zijkanten, stootborden, antislipprofielen en trapleuningen kunt u vinden bij onderstaande foto’s. Voor advies betreft het laten leggen of zelf aan de slag gaan staan we u graag te woord.

Wij bieden dus verschillende manieren aan om uw trap te renoveren, al vanaf € 700,-. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de vorm trap (wentel, open, recht), het aantal tredes, model laminaat, de afwerking en eventuele extra’s.

Uiteraard kunt u voor vragen bij ons terecht. Tevens is het mogelijk om direct een gespecificeerde offerte aan te vragen.

Wij leveren ook in de provincies Noord-Holland, Limburg & Flevoland. En ook in de steden Horst, Geuzenveld-Slotermeer & Leusden.

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 94 individuele klant beoordelingen op 5-sterrenspecialist