Loading...
Bel me terug

PVC vloeren

pvc houten vloerPVC vloeren hebben overeenkomsten met vinyl. Echter is PVC vloer veel sterker en zwaarder. Niet verwonderlijk dat een pvc vloer ook veel wordt gekozen door projectontwikkelaars en architecten! Ook het bedrijfsleven profiteert al jaren van PVC vloer. Indien u kiest voor een PVC vloer, heeft u bij ons keuze uit een zeer ruim aanbod. Er is keuze uit tal van vormen, kleuren en patronen.

De volledige naam van een PVC vloer is Polyvinylchloride.

PVC vloeren hebben een lange levensduur en zijn recyclebaar. Veel artikelen zijn tegenwoordig van PVC en het product is dan ook haast niet meer weg te denken in ons huis. PVC op uw vloer is trendy en wint steeds meer terrein. De voordelen zijn niet te min en de PVC vloeren hebben een vriendelijke prijs.

Een PVC vloer heeft weinig onderhoud nodig.

Dit is een van de belangrijkste redenen waarvoor men voor een PVC vloer kiest. Voor het dagelijkse onderhoud kunt u de vloer vegen en/of stofzuigen. Doordat de vloer vochtbestendig is, mag deze gedweild worden.

pvc vloer in eiken

Voordelen PVC vloeren

  • PVC vloer is zeer duurzaam en sterk;
  • PVC vloer is bijzonder slijtvast en makkelijk te onderhouden;
  • PVC vloer is water- en vochtbestendig, zelfs toepasbaar in badkamers;
  • PVC vloer is hygiënisch;
  • PVC vloer gaat goed samen met vloerverwarming en het dempt geluid.

Nadelen PVC vloeren

  • PVC vloer is geen hout, u beleeft geen ‘houtervaring’;
  • PVC vloer is gevoelig voor krassen;
  • PVC vloer kan loodhoudende stoffen bevatten.

Vraag nu een gespecificeerde offerte aan.

We leveren uw houten vloer in o.a. Muiderberg, Amersfoort, Apeldoorn, Amsterdam, Harderwijk, Utrecht, Zwolle, Ermelo, Nunspeet, Amstelveen, Weesp, Hooglanderveen, Vathorst, Hilversum, 't Harde, Nijkerk, Kamperveen, Biddinghuizen, Zeewolde, Bilthoven, Naarden, Huizen, Soest, Baarn, Putten, Houten & Nieuwegein!

Wij leveren ook in de provincies Zuid-Holland, Overijssel & Gelderland. En ook in de steden Loenen aan de Vecht, Soesterberg & Laren.

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 94 individuele klant beoordelingen op 5-sterrenspecialist