Loading...
Bel me terug

Houten vloeren, parket, visgraat parket, visgraatlamel

Informatie

Zoals iedereen gisteren heeft gehoord moeten ook wij de showroom sluiten.De bestellingen en gemaakte afspraken gaan gewoon door.Voor vragen, afspraken en andere zaken zij wij telefonisch bereikbaar.Voor de aankoop van een vloer kunnen we een afspraak maken en komen wij aan huis.Je kunt ons op de volgende manieren bereiken:

Telefoon 0341-870087


Mail info@natuurlijk-hout.com

  • Welkom op de website van Natuurlijk hout natuurlijk boeve

    Wij zijn Brand en Rutger Boeve. We beschikken over jarenlange ervaring in de hout- en vloerenbranche en zijn besmet met het ‘hout-virus’. We mogen onszelf experts noemen op het gebied van houten vloeren.

    We hebben onze kennis, vakmanschap en expertise gebundeld en werken vol passie vanuit onze winkel in Horst, bij Harderwijk. Vanuit dit pittoreske vissersstadje leveren we vloeren van elke houtsoort door heel Nederland. Het hout kan afhankelijk van uw wensen door ons op verschillende manieren gelegd en bewerkt worden. Kenmerkend voor Natuurlijk hout is dat wij hoge kwaliteit leveren (dikke planken en goed kwalitatief hout) tegen lage prijzen met CBW garantie. Kortom onze vloeren maken uw huis een thuis. Lees meer »

    Onze vloeren maken uw huis een thuis!

Wij leveren ook in de provincies Zuid-Holland, Limburg & Overijssel. En ook in de steden Grafhorst, t Harde & Wekerom.

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 62 individuele klant beoordelingen op 5-sterrenspecialist