Loading...
Bel me terug

Houten vloeren, parket, visgraat parket, visgraatlamel

Informatie

In verband met de komende feestdagen, zijn wij gesloten op de volgende dagen:- Koningsdag (dinsdag 27 april)- Hemelvaartsdag (donderdag 13 mei)- 2e Pinksterdag (maandag 24 mei)De overheid heeft versoepelingen voor de detailhandel aangekondigd. Dat betekent voor Natuurlijk hout dat we weer open mogen! Wel op afspraak, dus bel gerust voor het inplannen van een advies gesprek

Telefoon 0341-870087


Mail info@natuurlijk-hout.com

  • Welkom op de website van Natuurlijk hout natuurlijk boeve

    Wij zijn Brand en Rutger Boeve. We beschikken over jarenlange ervaring in de hout- en vloerenbranche en zijn besmet met het ‘hout-virus’. We mogen onszelf experts noemen op het gebied van houten vloeren.

    We hebben onze kennis, vakmanschap en expertise gebundeld en werken vol passie vanuit onze winkel in Horst, bij Harderwijk. Vanuit dit pittoreske vissersstadje leveren we vloeren van elke houtsoort door heel Nederland. Het hout kan afhankelijk van uw wensen door ons op verschillende manieren gelegd en bewerkt worden. Kenmerkend voor Natuurlijk hout is dat wij hoge kwaliteit leveren (dikke planken en goed kwalitatief hout) tegen lage prijzen met CBW garantie. Kortom onze vloeren maken uw huis een thuis. Lees meer »

    Onze vloeren maken uw huis een thuis!

Parket en verwarming
Wij leveren ook in de provincies Utrecht, Zuid-Holland & Gelderland. En ook in de steden Stroe, Woerden & Oostzaan.

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 62 individuele klant beoordelingen op 5-sterrenspecialist