Loading...
slider image
Bel me terug

Aanbiedingen

Houten vloeren, parket, visgraat parket, visgraatlamel

Informatie


Op dit moment ondervinden we gelukkig nog geen hinder van het corona virus en blijven we gewoon geopend.Wel gaan we uiteraard mee met het deur-beleid die de overheid heeft ingesteld. Dit houdt in dat wij niet meer dan drie klanten tegelijk in de winkel kunnen ontvangen. Ook houden wij rekening met de 1.5 meter afstand.

De koffie staat gewoon voor u klaar en smaakt gelukkig nog hetzelfde.

Ook is het mogelijk, zelf aan te raden, om contact met ons op te nemen voor een afspraak. Zo bent u er zeker van dat u de winkel voor uzelf heeft.

Tevens is het mogelijk om ten tijden van het corona virus een huisbezoek aan te vragen. We zullen dan telefonisch een inventarisatiegesprek voeren, waarna ik u thuis bezoek met een selectie van onze panelen. Dit geeft ons gelijk de mogelijkheid om een indruk van uw interieur op te doen en kunnen zo een nòg gerichter advies uitbrengen.We wensen iedereen veel sterke en gezondheid toe!
Natuurlijk hout0341-870087

Welkom op de website van Natuurlijk hout natuurlijk boeve

houten vloeren natuurlijk hout

Wij zijn Brand en Rutger Boeve. We beschikken over jarenlange ervaring in de hout- en vloerenbranche en zijn besmet met het ‘hout-virus’. We mogen onszelf experts noemen op het gebied van houten vloeren.

We hebben onze kennis, vakmanschap en expertise gebundeld en werken vol passie vanuit onze winkel in Horst, bij Harderwijk. Vanuit dit pittoreske vissersstadje leveren we vloeren van elke houtsoort door heel Nederland. Het hout kan afhankelijk van uw wensen door ons op verschillende manieren gelegd en bewerkt worden. Kenmerkend voor Natuurlijk hout is dat wij hoge kwaliteit leveren (dikke planken en goed kwalitatief hout) tegen lage prijzen met CBW garantie. Kortom onze vloeren maken uw huis een thuis. Lees meer »

Onze vloeren maken uw huis een thuis!

Laatste nieuws - Wij van Natuurlijk Hout zijn altijd bezig met de nieuwste ontwikkelingen zo ook met de ontwikkeling van houten vloeren op vloerverkoeling, warmtepomp

Wij van Natuurlijk Hout zijn altijd bezig met de nieuwste ontwikkelingen, zo ook met de ontwikkeling van houten vloeren op vloerverwarming, vloerverkoeling en warmtepompen. Hier zijn verschillende mogelijkheden in, die mogelijk zijn voor op een houten vloer. Lees meer »

Houten vloeren, een vloer van puur hout: natuurlijk mooi

Eiken vloer met noesten

Een houten vloer als vloerbedekking is altijd een goede investering. Dat is niet zo verwonderlijk. Zo heeft een houten vloer een warme uitstraling, is duurzaam en zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijk en zorgt voor meerwaarde van uw huis.

Houten vloeren passen bovendien uitstekend bij elk interieur. Van een landelijke uitstraling, klassieke tot strakke inrichting; een vloer van puur hout geeft uw huis een stijlvolle en sfeervolle uitstraling. Daarnaast kan een houten vloer vrijwel in alle vertrekken van de woning worden gelegd en is tevens zeer geschikt voor vloerverwarming. Lees meer »

Massieve vloeren, vloeren van massief hout: stevig en degelijk

eiken houten boom

Liefhebbers van vloeren met een authentieke en eigentijdse uitstraling kunnen hun hart ophalen bij massief houten vloeren. Zo is een massieve vloer verkrijgbaar in 30 verschillende houtsoorten. Bovendien kan de vloer gelegd worden in bredere vloerdelen of smalle stroken.

Omdat alle massieve vloeren onbehandeld zijn, kan de vloer helemaal naar uw wensen worden gelegd. Zo kan het hout in de was, olie of lak worden gezet, en is het hout zelfs in alle denkbare kleuren te verkrijgen. Lees meer »

Tapis parket vloeren: ambachtelijke vloer met vele mogelijkheden

traditionele visgraat parket vloer.

Tapis parket spreekt dikwijls tot de verbeelding. Dat komt in de eerste plaats omdat deze ambachtelijke vloer eindeloos in verschillende patronen kan worden gelegd, waaronder het oudste en bekendste patroon: visgraat parket. U heeft keuze uit meer dan 30 verschillende houtsoorten... Lees meer »

Olie, lak of was voor duurzame houten vloeren

Eiken vloer in naturel olie

Uw houten vloer is gelegd en ziet er prachtig uit. Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk genieten van uw aankoop. Voor een optimale levensduur van uw houten vloer is het essentieel om de vloer te behandelen met olie, lak of was... Lees meer »

Lamel vloeren of lamelparket: de meest verkochte vloer

eiken houten lamel vloer

De lamel vloeren zijn niet altijd de meest verkochte vloeren geweest, deze heeft het lange tijd moeten afleggen tegen zijn grote broer, een massieve houten vloer. Inmiddels kiest het merendeel van de consument voor een Lamel vloer.De lamel plank is een samengestelde plank die in vele uitvoeringen beschikbaar is. Zo onderscheiden we onder andere handgeschraapt, geborsteld en gerookt.

Hoe een keuze maken uit de vele lamel vloeren? Bij het kiezen van een lamel vloer speelt niet alleen het prijskaartje een belangrijke rol, maar ook de kwaliteit van de lamel vloer is een allesbepalende factor. Om voor u deze keuze te vergemakkelijken, zetten we de belangrijkste aandachtspunten op een rij. Lees meer »

Het leggen van de houten vloer: los of vast?

Eiken houten vloer leggen

Er zijn verschillende legmethodes bij het plaatsen van een houten vloer. Waar uw voorkeur naar uitgaat hangt af van uw persoonlijke woonsituatie. Zo kan de houten vloer vast of zwevend worden gelegd. Ook kunt u ervoor kiezen om de houten vloer zelf te leggen, met behulp van ons zelf te leggen of de vloer helemaal door ons te laten leggen... Lees meer »

Laminaat vloer: bijna niet van "echt" te onderscheiden

doorsnede van laminaat vloer

Voorheen was eenlaminaat vloer het ondergeschoven kindje onder de houten vloeren. Het ziet er immers uit als een echte houten vloer, maar het ís geen echt hout. Inmiddels is een laminaat vloer zeer populair en bijna niet meer te onderscheiden van echte houten vloeren. Lees meer »

Kurk vloer: terug van weg geweest

kurk eik boom.

Wie literatuur zoekt over kurk vloeren, moet veel moeite doen om een handjevol gegevens bij elkaar te krijgen. En dat terwijl over houten vloeren hele bibliotheken volgeschreven zijn. Een opmerkelijk verschil, zeker als men bedenkt dat houten vloeren en kurk vloeren veel eigenschappen hebben die (nagenoeg) overeenkomen. Zonder te pretenderen volledig te zijn, vindt u op onze site de meeste informatie over dit buitengewoon interessante product van moeder natuur: Kurk vloeren... Lees meer »

PVC vloer: trendy en duurzaam

lvt en pvc vloer

PVC vloeren hebben overeenkomsten met vinyl. Echter is een PVC vloer veel sterker en zwaarder. Niet verwonderlijk dat PVC vloeren ook veel worden gekozen door projectontwikkelaars en architecten! Ook het bedrijfsleven profiteert al jaren van PVC vloeren. Indien u kiest voor een PVC vloer, heeft u bij ons keuze uit een zeer ruim aanbod. Er is keuze uit tal van vormen, kleuren en patronen... Lees meer »

Parket op vloerverwarming en vloerkoeling, de do’s en dont's

Brochures en downloads

Steeds meer van onze klanten kiezen voor de comfortabele combinatie van een parketvloer en vloerverwarming of vloerkoeling, al dan niet in combinatie met een warmte-win installatie. Wij hebben gemerkt dat er behoefte is aan meer informatie over wat mogelijk of verstandig is, bij toepassing van een dergelijke combinatie. Als parketspecialist hebben wij verstand van dergelijke zaken en in onze showroom zullen wij u natuurlijk uitgebreid informeren.

Wilt u zich alvast online oriënteren? Wij stellen in samenwerking met Parketfabriek Lieverdink rondom dit thema diverse brochures beschikbaar. Deze kunt u bekijken en downloaden door op de banner te klikken.

Beoordeling 9.1 gebaseerd op 50 individuele klant beoordelingen op 5-sterrenspecialist