Loading...
Bel me terug

Houten vloeren, parket, visgraat parket, visgraatlamel

  • Informatie

    Aangepaste openingstijden:

    Goed nieuws! Op tweede kerstdag staan onze deuren voor jullie open op afspraak.Na 26 december sluiten we even onze werkplaats en showroom om van de feestdagen te genieten. We zijn gesloten van 27 december tot en met 2 januari.Heb je een project in gedachten of wil je langskomen? Neem gerust contact met ons op om een afspraak te plannen op 2e kerstdag. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen!Tot snel bij Natuurlijk Hout.

  • Welkom op de website van Natuurlijk hout natuurlijk boeve

    Wij zijn Brand en Rutger Boeve. We beschikken over jarenlange ervaring in de hout- en vloerenbranche en zijn besmet met het ‘hout-virus’. We mogen onszelf experts noemen op het gebied van houten vloeren.

    We hebben onze kennis, vakmanschap en expertise gebundeld en werken vol passie vanuit onze winkel in Horst, bij Harderwijk. Vanuit dit pittoreske vissersstadje leveren we vloeren van elke houtsoort door heel Nederland. Het hout kan afhankelijk van uw wensen door ons op verschillende manieren gelegd en bewerkt worden. Kenmerkend voor Natuurlijk hout is dat wij hoge kwaliteit leveren (dikke planken en goed kwalitatief hout) tegen lage prijzen met CBW-garantie. Kortom onze vloeren maken uw huis een thuis. Lees meer »

Wij leveren ook in de provincies Overijssel, Noord-Holland & Zuid-Holland. En ook in de steden Hoog Soeren, Werkhoven & Wijhe.

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 91 individuele klant beoordelingen op 5-sterrenspecialist