Loading...
Deze site maakt o.a. gebruik van social media websites. Deze sites kunnen cookies gebruiken waar wij geen controle op hebben. Wettelijk zijn wij verplicht hier toestemming voor te vragen. Klik hiernaast op accepteren als u gebruik wilt maken van alle mogelijkheden. Lees hier meer over cookies.
slider image
Bel me terug

Aanbiedingen

HoutsoortenContinetaal Afrormosia houten vloer

afromosia houten vloer

Afrormosia is afkomstig uit West-Afrika en heeft de beste eigenschappen van dit continent in zich. Zo is Afrormosia rijk van kleur, heeft een warme uitstraling en is als houtsoort ook nog zeer sterk.

Bovendien is een massieve vloer van Afrormosia bij uitstek geschikt om uw interieur een bijzondere uitstraling te geven. Het is een blikvanger zonder al te overheersend te zijn. Dit komt met name door zijn subtiele goudbruine kleur. Ook kunt u de vloer prima met olie, lak of was bewerken. Afrormosia is tevens verkrijgbaar in Tapis en Lamel.

Kenmerken

Het kernhout is geelachtig bruin. Uiterlijk enigszins op Teak lijkend. Afrormosia leent zich goed voor bewerkingen. Voor bevestiging dient men roestvrij materiaal te gebruiken.

Botanische namen

  • Pericopsis Elata
  • Familie Leguminosae

Groeigebied

  • West en Midden-Afrika

Hardheid volgens Janka

  • Langsvlak 7600 N

Vraag nu een gespecificeerde offerte aan.

Beoordeling 9.7 gebaseerd op 15 individuele klant beoordelingen op 5-sterrenspecialist