Loading...

Multiplank vloer

Bel me terug

Veel mensen zijn in de war over de verschillen tussen houten vloeren, multiplank en lamelparket. Dit komt doordat verschillende bedrijven hun eigen benamingen hanteren. Multiplank is simpelweg een vloer die de uitstraling van een echte houten vloer nabootst. Dit wordt mogelijk gemaakt door verschillende lagen multiplex te combineren en deze te bedekken met een massief houten toplaag, meestal gemaakt van Europees rustiek eikenhout. Hierdoor is er een belangrijk verschil tussen een multiplank vloer en een traditionele houten vloer.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een Multiplank vloer

De voordelen van een multiplank eiken vloer

Steeds meer mensen kiezen voor een multiplank vloer in plaats van een traditionele hardhouten vloer vanwege de vele voordelen die deze vloer met zich meebrengt. Hieronder vindt u een opsomming van de belangrijkste voordelen:

  • Een multiplank eiken rustiek vloer ziet eruit als een traditionele houten vloer met een karakteristieke, warme en authentieke uitstraling die al decennialang populair is.
  • Een multiplank vloer is veel goedkoper dan een massief houten vloer en daarmee ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een mooie vloer zonder de hoofdprijs te betalen.
  • Een multiplank vloer kan op verschillende manieren worden afgewerkt, waaronder de populaire visgraat. Daarnaast zijn er nog vele andere mooie patronen en structuren verkrijgbaar.
  • Doordat alleen de toplaag van deze vloer uit hardhout bestaat, is hij ecologisch verantwoord en heeft het productieproces een kleinere ecologische voetafdruk.
  • Een multiplank vloer heeft een lange levensduur en kan dus jarenlang meegaan zonder dat er sprake is van significante slijtage.
  • Doordat de toplaag van de vloer rechtstreeks op de lagen multiplex wordt verlijmd, zet de vloer nauwelijks uit.
  • Een multiplank eiken rustiek vloer is uitstekend geschikt voor vloerverwarming, doordat de multiplex onderlagen de warmte snel doorgeven.
  • Een multiplank vloer kan zwevend worden gelegd, wat betekent dat er geen lijm nodig is. Het handige kliksysteem maakt het installatieproces eenvoudig en snel, zelfs voor grote oppervlakken.

De vele soorten en maten multiplank

Als u op zoek bent naar een multiplank vloer voor uw huis, bent u bij Natuurlijk Hout aan het juiste adres. Het is een vloersoort waar u zeker geen spijt van zult krijgen. Naast de warme en natuurlijke uitstraling, zijn deze vloeren tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende kleuren. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld meerdere bruine vloeren die perfect passen bij een landelijk interieur. Daarnaast bieden we deze vloersoort aan in verschillende maten.

Hoe moet ik een multiplank eiken vloer leggen?

Als u een multiplank vloer heeft aangeschaft, begrijpen wij dat u graag wilt weten hoe u deze het beste kunt leggen. Gelukkig is het leggen van een multiplank vloer net zo makkelijk als het leggen van laminaat, waardoor het kinderspel is. Het handige kliksysteem zorgt ervoor dat u de planken snel aan elkaar kunt klikken en in slechts enkele uren een zwevende multiplank eiken vloer kunt leggen. Het grootste voordeel van een zwevend gelegde vloer is dat u deze gemakkelijk kunt meenemen tijdens een verhuizing. Dit is vooral handig als u een kostbare vloer heeft gekocht die perfect past in uw nieuwe woning. Mocht u het leggen van de vloer toch liever aan experts overlaten dan kunnen wij u hierbij helpen.

Multiplank eiken vloer naturel geolied

Uw perfecte vloer; bij Natuurlijk Hout bent u aan het juiste adres

Heeft u na het lezen van deze pagina het gevoel dat een multiplank vloer iets voor u is? Kom dan naar onze showroom of neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag aan de perfecte vloer voor uw woning. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaande knop.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een Multiplank vloer

Als u niet heeft gevonden wat u zocht, kunt u online verder kijken. Natuurlijk Hout biedt u graag een alternatief aan. We willen u graag helpen om een geschikte vloer te vinden.

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 94 individuele klant beoordelingen op 5-sterrenspecialist